Vacature: Logistiek medewerker

Wil je aan de slag in de logistiek en ben je een harde werker? Lees dan verder voor de vacature van Logistiek medewerker bij AG Logistics Services in Ede.

LOGISTIEK Medewerker BIJ AG LOGISTICS SERVICES

Als logistiek medewerker heb je een belangrijke taak binnen ons bedrijf. Samen met het team zorg jij ervoor elke dag alle zendingen verwerkt worden. Je werk bestaat uit het verzamelen en scannen van orders en het laden en lossen van pallets. Als je een reachtruckcertificaat hebt of wilt halen kunnen we je ook inzetten voor het in- en uitrijden met de reachtruck. Je werkt binnen een team en wordt aangestuurd door een teamleider. Aan de hand van je scanner kun je zelfstandig je taken uitvoeren. Je krijgt duidelijke taken en kunt doelgericht aan het werk. Steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben je bij ons op het juiste adres.

OVER AG LOGISTICS SERVICES

AG Logistics Services is een jong, snelgroeiend familiebedrijf die de opslag en handling verzorgd voor diverse klanten. We zijn een erg flexibel bedrijf en kunnen snel inspelen op veranderingen. Ook houden we van open agenda's en een duidelijke werkwijze vanuit wederzijds vertrouwen en respect. 

Steeds meer klanten krijgen vertrouwen in AG Logistics Services. Om deze klanten te faciliteren zijn wij onze warehouse capaciteit flink aan het uitbreiden (nieuwbouw in Ede van 28.000 m2 en in Oosterhout met 42.000 m2). Wij zijn hier erg enthousiast over en hopen op deze locaties nog meer klanten te kunnen gaan bedienen. Momenteel hebben we een locatie in Beuningen (13.000 m2) en een locatie in Wijchen (20.000 m2).

Voor ons nieuwe DC in Ede zijn we op zoek naar enthousiaste logistiek medewerkers met feeling voor logistiek.

HERKEN JIJ JE ZELF IN ONDERSTAANDE OMSCHRIJVING?

WAT BIEDEN WIJ?

AG Logistics Service is een fijn bedrijf om te werken. Wij hebben oog voor jou als medewerker en houden ervan om samen onze schouders eronder te zetten. Wij bieden jou een fijne werksfeer en een goed salaris.

De vacature is voor 40 uur per week. Er zijn twee diensten, één van 05.00 tot 14.00 en één van 14.00 tot 23.00. Ook als je parttime bij ons aan de slag wilt, komen we graag met je in contact.  

Enthousiast geworden? Solliciteer dan via onderstaand formulier of stuur een mail naar janet@aglogistics.nl

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

solliciteer direct