E-fulfilment: webshop logistiek, opslag en transport

De logistiek van je webshop uitbesteden doe je het beste bij AG Logistics. In onze optimale warehouses en infrastructuur, waaronder een duurzame en innovatieve locatie ingericht op e-fulfilment, zijn al jouw goederen in goede handen. Met de juiste vakkennis en een nuchtere houding laten wij het complete logistieke proces vloeiend verlopen.

Complete logistiek voor webshops

Heb je voor je webshop alleen opslag nodig, of wil je alle stappen tot en met de verzending uitbesteden? AG Logistics weet raad met elk logistiek vraagstuk. Zoals opslag, orderpicking, verpakking en wereldwijde verzending voor webshops. Wil je dat we cross-docking, kwaliteitscontroles en re-packing voor je regelen? Doen we. Wat er ook moet gebeuren voor de fulfilment van jouw (kleine) webshop, je kunt het aan ons toevertrouwen.

Innovatief en strategisch e-fulfilment center

Op al onze locaties is er ruimte voor webshopfulfilment, maar onze locatie in Venlo is écht helemaal ingericht als fulfilmentbedrijf. Dit gloednieuwe warehouse beslaat 13.500 m2 en heeft plek voor maar liefst 21.000 pallets: ruime opslag voor webshops van legbordstellingen tot bulklocaties. Maandelijks worden er vanuit dit warehouse ruim 20.000 pakketten wereldwijd verzonden, zowel B2C als B2B.

Wij beschikken ook over de juiste kennis en certificeringen voor de handling van farmaceutica, medische apparatuur en food en zijn bekend met lotnummer, batchnummer en houdbaarheidsdatum. Ook zijn overeenkomsten met DHL, DPD, FedEx, UPS en PostNL voor optimale snelheid en gemak. Via ons warehouse management systeem (WICS) heb je realtime inzicht in voorraden en orders.