Value Added Logistics

Onder Value Added Logistics vallen alle diensten die de invoer en uitvoer van goederen overstijgen. Letterlijk diensten die waarde toevoegen aan het logistieke proces. Bij AG Logistics Services bieden we een breed scala van deze diensten aan.

het Lossen van zee containers en Pallets sealen

Voor het lossen van zee containers draaien wij onze handen niet om. Ook hebben we sealmachines in huis om pallets (opnieuw) te sealen. Heb je speciale eisen? Geen enkel probleem.

Displays opbouwen 

Ook voor het opbouwen van displays kun je bij ons terecht. Wij bouwen de displays op in ons magazijn, vullen ze indien nodig met producten, zetten de displays op een pallet, sealen de pallet en maken het klaar voor transport. Het transport regelen we natuurlijk ook. 

Kwaliteitscontroles

Wij controleren alle binnenkomende producten op kwaliteit. Hiervoor hebben we speciale kwaliteitsmedewerkers in dienst, indien nodig met de gewenste expertise. Daarnaast letten we scherp op de hygiënische omstandigheden en volgen onze medewerkers kwaliteitscursussen. Vanzelfsprekend heeft AG Logistics Services kwaliteit hoog in het vaandel staan. Naast onze ISO 9001:2015, ISO 22000 en Skal Bio-certificering werken we volgens HACCP-richtlijnen.

CROSS DOCK ACTIVITEITEN

Cross docking is het transport van goederen, zonder het tussentijds op te slaan. Dit kan handig zijn, bijvoorbeeld: een grote vracht komt binnen, wij zorgen dat iedere pallet in de juiste trailer terecht komt. Bij cross docking worden de inkomende goederen direct geladen voor uitgaand transport. De ene trailer uit, de andere in. Dit werkt tijd- en kostenbesparend.