Nederlands

De no-nonsense logistiek dienstverlener

Op zoek naar een logistiek partner die snel schakelt? AG Logistics Services is de flexibele dienstverlener voor warehousing, opslag, voorraadbeheer, value added logistics, crossdocking, containers laden & lossen, re-packing en transport. Vanuit een respectvolle houding en met de klant voorop. Verantwoordelijkheid en kwaliteit zijn kernbegrippen binnen ons bedrijf. In onze beleidsverklaring hebben wij onze missie, visie en kernwaarden uitgebreid beschreven. Deze is op te vragen via het contactformulier.

Wat we doen

Integer en vanuit wederzijds vertrouwen

Het beste in logistiek

Wat kunnen wij doen om je zo goed mogelijk van dienst te zijn? Ons team staat klaar voor elke klant, met één doel: het beste, meest efficiënte logistieke proces realiseren. Soms door een verandering te adviseren, soms door precies te doen wat gevraagd wordt. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat we ons werk altijd gewoon goed doen. Door onze zaken op orde te hebben. Door altijd integer en vanuit wederzijds vertrouwen te handelen. Maar, ook door echt met je mee te denken. Heb je een logistiek probleem? Wij lossen het op. Daar gaan we ver in. 

Dit doen we graag

Een familiebedrijf dat aanpakt

Snelgroeiend, flexibel en altijd vooruitdenkend

Het ontstaan van AG Logistics Services

AG Transport en AG Logistics Services

AG Logistics Services is ontstaan uit AG Transport. Oprichter Arie Thomassen begon met het distribueren van folders met AG Transport en maakte al snel naam als een betrouwbare partner die zijn afspraken nakomt, snel schakelt en flexibel kan zijn. Dat leidde tot een start met de opslag van goederen voor kleine klanten onder de naam AG Logistics Services. Daarna groeide het snel. Meer en grotere klanten volgden en warehouses in Beuningen en Wijchen werden geopend. De volgende stap is de realisatie in 2021 van twee compleet nieuwe, duurzame distributiecentra in Ede (Gelderland) en Oosterhout (bij Nijmegen op Park15), van waaruit we onze klanten nog beter kunnen bedienen. Arie Thomassen runt AG Logistics Services met zijn zoon Theo Thomassen.