Open sollicitatie

Bij AG Logistics Services zijn we altijd op zoek naar goed en gemotiveerd personeel. Daarom horen we graag over je ambities en wat je voor ons kunt betekenen. Stuur je motivatie en CV via onderstaande button. Wij nemen dan contact met je op om samen de mogelijkheden te verkennen.

OVER AG LOGISTICS SERVICES

AG Logistics Services is een jong, snelgroeiend familiebedrijf dat de opslag en handling verzorgd voor diverse klanten. We zijn een erg flexibel bedrijf en kunnen snel inspelen op veranderingen. Ook houden we van open agenda's en een duidelijke werkwijze vanuit wederzijds vertrouwen en respect.

Momenteel hebben we in totaal 4 vestigingen en hebben in 2021 onze warehouse capaciteit flink uitgebreid. Met nieuwe locaties in Ede van 28.000 m2 en Oosterhout bij Nijmegen met in totaal 64.000 m2. Daarnaast hebben we vestigingen in Beuningen (14.000 m2) en Venlo (13.500 m2). In september/oktober 2023 zullen we een nieuwbouw vestiging openen in Duiven van ongeveer 15.000 m2. Wij zijn hier erg enthousiast over en kunnen ook op deze locatie nog meer klanten bedienen. 

WAT BIEDEN WIJ?

AG Logistics is een fijn bedrijf om te werken. Wij hebben oog voor jou als medewerker en houden ervan om samen onze schouders eronder te zetten. Wij bieden jou een fijne werksfeer en een goed salaris en doorgroeimogelijkheden.

Heb je vragen? Stuur dan een mail naar hr@aglogistics.nl

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

solliciteer direct